Feestje !!!! - Reisverslag uit Maastricht, Nederland van sandramarloes - WaarBenJij.nu Feestje !!!! - Reisverslag uit Maastricht, Nederland van sandramarloes - WaarBenJij.nu

Feestje !!!!

Door: Sandra en Marloes

Blijf op de hoogte en volg

02 Oktober 2005 | Nederland, Maastricht

Gisteren was het dan zover, ons afscheidsfeestje. Het was in één woord SUPER!!! We willen iedereen die erbij was enorm bedanken, we vonden het geweldig om zoveel lieve mensen om ons heen te hebben. Het afscheid viel ons dan ook zwaar. Dat was wat onverwacht, maar we weten dat we begin volgend jaar iedereen weer zullen zien!
Het was dus een topweek, de buluitreiking en de rest van de dag zijn onvergetelijk en zoals hierboven beschreven was ook het feestje onvergetelijk!

Lieve ouders, broers, familie en vrienden bedankt voor alles!!! We zullen jullie enorm missen, ook al liggen we na een mooie olifantenrit bij 30 graden onder een palmboom cocktails te drinken!

• 03 Oktober 2005 - 07:00

Anja En Eelco:

Lieve Loes en San,
    Was erg gezellog zaterdag.
    Heel veel pelzier in Thai en we houden elkaar op de hoogte...
    blij dat er internet bestaat:)

dikke knuf!!

• 03 Oktober 2005 - 08:18

Henk:

Ik heb al gehoord dat jullie een (verdiend) grandioos feest hebben gehad. Ik ben stikjaloers op jullie vakantieplannen, maar dat wisten jullie al.

Tot ziens.

• 05 Oktober 2005 - 20:05

Maartje Vinke:

Lieve Marloes en Sandra,

Het was een ontzettend leuk feestje, zaterdag! Ik ben blij dat jullie het ook zo leuk vonden. Nogmaals héél véél plezier op jullie reis!!

Liefs, Maartje

• 06 Oktober 2005 - 12:24

Annelies:

He dames!! Het was idd een top feest. Ik heb genoten!! Ik zal jullie missen. Hele fijne vakantie geniet ervan!!

Heel veel liefs van mij.

• 10 Oktober 2005 - 18:28

Renate:

Hey San en Loes!
    Hebben jullie die palmboom en olifanten al gezien? Is de reis goed verlopen?? Ik ben heel benieuwd naar foto's! Coole site
    Heeeeel veeeeel plezier
    Liefs