Het loopt op rolletjes
Door: Sandra en Marloes
09 September 2005 | Nederland, Maastricht
De voorbereidingen lopen op rolletjes.
Bijna alle inkopen zijn gedaan en gisteren zijn de tickets al binnen gekomen!
Heerlijk dat het allemaal vorm krijgt. Marloes moet nog maar 9 dagen werken en Sandra heeft zich intussen helemaal op de voorbereidingen gestort.
28 september is Sandra's buluitreiking om 14.45h en 1 oktober is ons diploma/verjaardag/afscheidsfeestje. Als dat allemaal voorbij is dan gaan we weg.
We kunnen bijna niet wachten!
Groetjes
14 September 2005 - 08:07
Mike:
Hoi zus en schoonzus, goed om te horen dat alles zo goed gaat. Het is me wel een vreemde gedachte, dat jullie zo lang op vakantie gaan. Net als Anouk zal ook ik de site regelmatig gaan bezoeken. Ik hoop dat ook op vele afleveringen van het avontuur verhaal Sandra en Marloes en de wondere wereld van Thailand. -
15 September 2005 - 09:53
Maarten:
hoihoi, leuk dat jullie deze site gaan bijhouden. Een vriend van me heeft een halfjaar in japan gezeten en heeft ongeveer iedere dag wel een verhaal gepost. Het is echt heel cool voor de thuisblijver s om de boel zo een beetje te volgen. Ik begrijp dat het voor jullie niet altijd mogelijk zal zijn om dingen te posten maar ik hoop zeker dat ik regelmatig fotos en ervaringen van jullie reis kan vinden! succes met je voorbereidingen en tot 1 oktober dan maar :)
(een goed voorbeeld: henri.waarbenjij.nu) -
17 September 2005 - 10:19
RoN&SJoeRD:
Hallo Dames!
Leuke site! Heel veel succes met alle voorbereidingen, van kleine tot de grotere dingetjes. Ook wij zijn benieuwd naar jullie avonturen in het verre Azie en hopen dat jullie trouw de minderbedeelden (lees: zij die thuis blijven en veroordeeld zijn tot drie maanden dwangarbeid...) op de hoogte zullen blijven houden! Alvast heel veel plezier....